خوش آیند مدیر کل آموزش فنی و حرفهای استان در گفت و گو با خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از بیرجند؛ گفت: در سال گذشته ۹۴ هزار و ۹۰۸ نفر - ساعت آموزش برای یک هزار و ۲۱۶ نفر از سربازان در ۳۶ دوره در قالب ۳۱ حرفه و رشته برگزار شد.
وی افزود: سرویس و نگهداری خودرو، کارگر عمومی برق ساختمان، لوله کشی و نصاب وسایل بهداشتی وتعمیرکار تلفن از جمله رشتههای است که در واحدهای مرزبانی، سپاه پاسداران، نیروی انتظامی و ارتش استان آموزش داده شد.
خوشایند با بیان اینکه بعد از پایان دورههای مهارتی و انجام آزمون، گواهینامه مهارت به سربازان وظیفه اعطا میشود گفت: آموزش در پادگانها با هدف افزایش مهارتهای فنی و حرفهای سربازان و در مسیر زمینه سازی برای اشتغال آنان پس از اتمام خدمت مقدس سربازی در سه حوزه صنعت، خدمات و کشاورزی به سربازان ارائه میشود.
مدیرکل آموزش فنی و حرفهای استان خراسان جنوبی با بیان اینکه پادگان را بستر و فرصتی مناسب برای کسب مهارت و هموار شدن مسیر اشتغال سربازان دانست افزود: باید در این فرصت با ارایه آموزشهای مهارتی مورد نیاز زمینه اشتغال سربازان وظیفه و ارتقای مهارت آنها را فراهم سازیم که این کار موجب توانمندسازی آنها برای ورود به بازار کار خواهد شد.
وی گفت:: بالاترین رسالت آموزش فنی و حرفهای فراهم کردن بسترهای ایجاد اشتغال و ورود نیروی جوان به دنیای کار با ارائه آموزشهای مهارتی است.
در پایان خوش آیند عنوان کرد: از سال گذشته بر اساس تفاهم نامه منعقده فی مابین ستاد کل نیروهای مسلح و وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی مقرر است برای مهارت افزایی و تسهیل اشتغال سربازان وظیفه نیروهای مسلح سالانه ۱۰۰ هزار نفر از سربازان در سطح کشور از آموزشهای مهارتی برخوردار شوند.
انتهای پیام / ط آ
ایجاد اشتغال و ورود نیروی جوان به دنیای کار بالاترین رسالت فنی حرفهای